Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

 

 


DC Travel i Lufthansa Vas časte ulaskom u Business Class Lounge:
 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

separator separator separator
Moj račun

CES Dublin

CES Dublin

Engleski za mlade iznad 16 godina Irska, DublinŠkola Centre of English Studies s više od 30 godina iskustva, stekla je reputaciju jedne od vodećih škola engleskog jezika u Dublinu. Također ima svoje centre u Velikoj Britaniji: Oxfordu, Worthingu i Londonu. Škola zauzima dvije zgrade na prestižnim lokacijama: jedna je u neposrednoj blizini Trinity Collegea i Dublin Castlea, u Dame Streetu (tu se nalazi recepcija), a druga zgrada nalazi se 2 minute hoda prema Dame Courtu,
i obje su udaljene nekoliko koraka od glavne trgovačke ulice Grafton Street. Ukupno imaju 25 prostranih učionica (sve imaju DVD, TV i video), multimedijalni centar s mogućnošću Internet priključka i vlastitih laptopa te prostranu kafeteriju u Dame Courtu.

Više informacija na: www.ces-schools.com
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

STANDARDNI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 26 školskih sati tjedno.
KOMBINIRANI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati u grupi + 5 dodatnih sati individualne nastave.
OSTALI TEČAJEVI: pripremni tečaj za polaganje ispita (IELTS, CAE), engleski i radno iskustvo, engleski za nastavnike, poslovni engleski jezik – one-to-one nastava specijalizirana za avijaciju, bankarstvo, industriju, medicinu, pravo i turizam.

SMJEŠTAJ

Smještaj u irskim obiteljima predstavlja dodatnu prednost jer su Irci izrazito društveni i veseli ljudi. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona (kontinentalni doručak i večera tijekom tjedna, dok je vikendom uključen i lagani ručak). Za neovisnije polaznike tijekom ljeta moguće je osigurati smještaj i u rezidencijama.

Crestfield rezidencija nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (neke imaju vlastitu kupaonicu) na osnovi noćenja (bez obroka) i od škole je udaljena 5 km, odnosno oko 30 minuta vožnje autobusom.

Auburn House rezidencija nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja (bez obroka). Većina soba ima vlastitu kupaonicu (istu nije moguće garantirati). Ukupno ima 10 soba, a nalazi se u istom dijelu kao i Crestfield rezidencija, odnosno 5 km od škole i cca 30 minuta vožnje autobusom.

YWCA City centre rezidencija udaljena je od škole cca 20 minuta pješice, a nalazi se u samom centru grada. Smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi polupansiona.

Shanowen Square rezidencija moderno je uređena i sastoji se od ukupno 86 apartmana podijeljenih u 13 blokova s vlastitim vrtom i osiguranjem. Jedan apartman sastoji se od 3 - 5 jednokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom, dok kuhinju dijelite s ostalim stanarima. U rezidencijama je obavezan depozit koji se zadnji dan vraća ukoliko je apartman neoštećen.
Obavezno ponijeti ručnike!
 
 
 


Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!