Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

 

 


DC Travel i Lufthansa Vas časte ulaskom u Business Class Lounge:
 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

separator separator separator
Moj račun

Carski St. Petersburg

SJAJ I RASKOŠ CARSKOG ST. PETERSBURGA

TERMIN PUTOVANJA: 06.07; 31.08. i 28.09.       GARANTIRANI POLASCI!

Na direktnom letu Croatia Airlinesa iz Zagreba                            

4  dana / 3 noćenja                      

VRIJEDNOST VIŠE:

HOTEL 4*  U CENTRU ST. PETERSBURGA

            SVI RAZGLEDI U PRATNJI LOKO VODIČA NA HRVATSKOM JEZIKU

            UKLJUČEN IZLET U PUŠKINOVO CARSKO SELO S ULAZNICOM         

 

Sankt Petersburg je jedan od najljepših gradova na svijetu, drugi po veličini grad u Rusiji odmah nakon Moskve. Ljeto u Sankt Petersburgu je poznato po svojim Bijelim noćima, kada sunce jednostavno ne zalazi, one počinju sredinom 6 mjeseca i traju do sredine 7 mjeseca. Bijele noći su postale simbol ovog grada.

 1. dan - ZAGREB – ST. PETERSBURG

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u 12:45. Podjela putne dokumentacije te direktan let na Croatia Airlinesu za St. Petersburg. Po slijetanju u 18:00  nakon obavljanja carinskih formalnosti, transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo odlazak na nezaboravan doživljaj u prekrasnu rusku palaču, Nikolaevsky palace, remek djelo ruske arhitekture sa kraja 19 stoljeća na tradicionalni ruski folklor, plesove uz najljepša ruska glazbena djela, ples uz odsjaj svijeća, a u pauzi se osvježite sa šampanjcem, vodkom, vinom, izborom najboljih kanapea sa crvenim kavijarom, tradicionalnim ruskim sirevima, voćem. Kasnije navečer predlažemo odlazak na noćni razgled St. Petersburga uz najljepše zgrade uz rijeku te doživljaj ranojutarnjeg dizanja mostova što je poseban doživljaj u ljetnim mjesecima uz festival „ bijelih noći „ te privlači brojne turiste iz cijelog svijeta.  Povratak u hotel oko 02:00. Noćenje. 

2. dan:  ST. PETERSBURG

 

Nakon doručka odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku: Petropavlovska utvrda s crkvom Sv.Petra i Pavla u kojoj se nalazi grobnica carske porodice Romanov, Ljetni vrt i ljetna palača, nastavak do katedrale Sv. Izaka, spomenik Petru I Velikom, Plavi most, Mihajlovska, palača Stroganof…Slobodno vrijeme za vlastite programe. Poslijepodne predlažemo posjet Muzeju   Faberge u kojem se čuva kolekcija   uskršnjih jaja koje je za carsku obitelj Romanov izradio čuveni ruski zlatar   Petar Karl Faberge. Navečer predlažemo odlazak na čuvenu baletnu predstavu, jedan od najvećih klasika ruskog baleta „ Labuđe jezero „  ili nešto slično. Povratak autobusom u hotel. Noćenje.

 

 

3. dan: ST. PETERSBURG – ERMITAŽ – PETERHOF – ST. PETERSBURG

Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku do Ermitaža, jednog od najvećih muzeja na svijetu, kojeg godišnje posjeti preko 4 milijuna posjetitelja. Ermitaž predstavlja jedan od najvećih, najljepših i najstarijih kulturno-povijesnih muzeja. Njegova ogromna zbirka izložena je u 6 zgrada na obali rijeke Neve, s tim što je glavna zgrada, Zimski dvorac nekada bio zvanična rezidencija ruskih careva. U više od 350 sala izloženo je 60.000 eksponata među kojima su umjetnička djela velikih svjetskih autora poput Rembrandta, Rubensa, Moneta, Raffaela i drugih. Nastavak vožnje do Peterhofa, grada parkova, dvoraca i fontana sa jednom od najpoznatijih svjetskih rezidencija ruskih careva, koji su  na listi UNESCO svjetske baštine. Povratak u St. Petersburg. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

4. dan: ST. PETERSBURG – PUŠKINOVO CARSKO SELO –ZAGREB

 

Doručak. Slobodno prijepodne u St. Petrsburgu. Odjava iz hotela, te odlazak autobusom i u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku do mjesta Puškin koji je udaljeno cca pola sata vožnje. Carsko selo je poklon cara Petra I svojoj supruzi u čast rođenja kćerke, buduće carice Elizabete Petrovne. Posjet Palači Ekatarine Velike koja je jedno vrijeme bila carska rezidencija, zajedno s palačom Aleksandra I. Veliki park pun je paviljona, mostova, fontana, kanala i jezera… Nastavak vožnje do zračne luke, te prijava za let za Zagreb u 19:00 sati. Dolazak u Zagreb u 20:50. Kraj programa.

Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

 

CIJENA ARANŽMANA:

 

POSEBNA PONUDA

 

Polazak 6.7.: cijena po osobi 2.990 kn + zrakoplovne pristojbe 1.090 kn

 

Polazak 31.8.: posebna cijena za Diners članove 3.290 kn + zrakoplovne pristojbe 1.090 kn

Redovna cijena 3.590 kn

 

Polazak 28.09. posebna cijena za Diners članove 3.190 kn + zrakoplovne pristojbe 1.090 kn

Redovna cijena 3.590 kn

 

 

RED LETENJA NA CROATIA AIRLINESU:

 

OU 530

Zagreb

14:20

St. Petersburg

18:00

OU 531

St. Petersburg

19:00

Zagreb

20:50

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom prema programu, transfere autobusom, zračna luka -hotel – zračna luka, panoramski razgled grada autobusom i pješice, smještaj u hotel 4* u centru St. Petersburga  na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, poludnevni izlet Puškinovo carsko selo autobusom i u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom cijelog putovanja, organizaciju i pripremu putovanja.

 

CIJENA ARANŽANA NE UKLJUČUJE: pristojbe zračnih luka  i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.090 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, viza za Rusiju koja iznosu 590 knzdravstveno osiguranje u iznosu od 30.000 EUR obavezno je za dobivanje vize za Rusku Federaciju, cjelodnevni izlet u Ermitaž i Peterhof s ulaznicama i pratiteljem na hrvatskom jeziku- 450 kn (na osnovi min 15 prijavljenih putnika) – PRIJAVE PRILIKOM REZERVACIJE, ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu.

 

 

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET IZ DUBROVNIKA, SPLITA, ZADRA ILI PULE - 420 kn 

 

PRIJEVOZNIK: CROATIA AIRLINES

Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)

Odgovorni organizator: Mondo travel d.o.o.

 

 

 

 

           

 

 

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!