Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

 

 


DC Travel i Lufthansa Vas časte ulaskom u Business Class Lounge:
 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

separator separator separator
Moj račun

EC Malta

EC MaltaEngleski za mlade iznad 16 godina Malta, St. Julians'


Škola European Centre Malta osnovana je 1991. godine, a osnovala ju je prva privatna malteška škola (1905.) Novi centar otvoren je 2001. godine u malom šarmantnom mjestu, St. Julian's, koje se smjestilo oko malog zaljeva, gdje se još uvijek mogu vidjeti poznati ribarski brodići “luzu”, prepoznatljivi po svojim bojama. Dvije moderno uređene zgrade jedna nasuprot drugoj imaju ukupno 62 učionice, od kojih je 7 prilagođeno za male grupe i nastavu one-to-one. U sklopu škole nalazi se veliki Internet caffe sa 20 kompjutera. Škola je u potpunosti klimatizirana. Tijekom pauze za vrijeme nastave polaznici se mogu odmoriti na dvije prekrasne krovne terase ili u moderno uređenom studentskom loungeu. U sklopu škole ima i kantina. Svi polaznici škole imaju besplatan pristup EC Beach clubu tijekom ljeta i povlaštenu članarinu u fitness centru tijekom cijele godine. EC Malta jedna od rijetkih škola u svijetu koja posjeduje certifikat ISO 9001.

Više informacija na: www.ecenglish.com

NASTAVA

Odvija se u grupama do 12 polaznika (prosjek je 10 polaznika). Mogućnost nastave u manjim grupama do maksimalno 6 polaznika. 38% polaznike je dobi između 21 i 25. Nastava se izmjenjuje u jutarnjoj i poslijepodnevnoj smjeni, na dnevnoj bazi.

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
OSTALI TEČAJEVI: tečaj za polaganje ispita (IELTS, CE, TOEFL), Akademska godina, poslovna godina, internship program, poslovni engleski u malim grupama, poslovni engleski one-to-one.

Važno: u cijenu tečaja i smještaja je uključeno: eLearning program, knjige za tečaj, transfer od zračne luke do smještaja i nazad (ukoliko preko škole rezervirate i smještaj), večera dobrodošlice, pristup internetu, pristup EC Beach Clubu tijekom ljeta (nije uključeno nedjeljom i praznikom).

SMJEŠTAJ

Moguće je organizirati u obiteljima, apartmanima i rezidencijama.
Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini škole, 3-15 minuta hoda, ili najviše do 20 minuta vožnje autobusom. Jedan apartman/stan sastoji se od maksimalno 3-4 dvokrevetne sobe i dvije kupaonice, opremljenom kuhinjom, i dnevnim boravkom koji dijelite s ostalim sustanarima. Idealan je za polaznike koji žele biti nezavisniji. Smještaj u apartmanima u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja. U apartmanima se nalazi potpuno opremljena kuhinja i prekrasna blagovaonica. Apartmani su udaljeni od škole do 30 minuta hoda ili 30 minuta vožnje autobusom.
Minimalna dob za smještaj u rezidenciji i apartmanima je 18 godina (u srpnju i kolovozu za sve oblike smještaja)!
Obavezno ponijeti ručnike!

 

 

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!