Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

 

 


DC Travel i Lufthansa Vas časte ulaskom u Business Class Lounge:
 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

separator separator separator
Moj račun

O nama

Naša misija

Profesionalna ponuda usmjerena prema individualnim željama klijenata čini temelj našeg poslovanja kao i razvijanje proizvoda i usluga u segmentu turizma koji odgovaraju zahtijevima tržišta. Kvaliteta je ključ kojim se vodimo kod kreiranja naše ponude.
Naša misija je omogućavanje klijentima poslovnih i privatnih putovanja ostvarenje njihovih individualnih želja počevši već kod planiranja putovanja.
Naše načelo je održivi turizam koji udovoljava potrebama turista i domicilnog stanovništva, istodobno čuvajući resurse budućeg razvitka.

DC Travel pruža više!

Putujete li privatno ili poslovno Vaš je najbolji izbor DC Travel u kojem Vas očekuje :
  • organizacija poslovnih i privatnih putovanja
  • rezervacija zrakoplovnih karata
  • educirano osoblje i kvalitetna usluga

DC Travel pruža svojim klijentima sve usluge rezervacija i prodaje zrakoplovnih karata na svim relacijama u zemlji i inozemstvu te rezervacije hotelskog smještaja i najma automobila u zemlji i inozemstvu.

Korisnicima kartica Diners Cluba omogućena je kupnja karata na 2-12 mjesečnih rata. Ako želite, DC Travel će Vam osigurati i dostavu putne dokumentacije na željenu adresu.

Besplatno parkiranje

Koristite li Diners Club Exclusive karticu i svoju zrakoplovnu kartu kupite ovom karticom u DC Travel-u, uz zrakoplovnu kartu dobit ćete i parkirnu karticu koja vam omogućuje besplatno parkiranje u Zračnoj luci Zagreb, cijelo vrijeme vašeg putovanja.

Predahnite, tu je Airport Lounge

U Zračnoj luci Zagreb nalazi se salon Diners Cluba u kojem kao njegov član možete odmoriti, popiti sok te pročitati novine. Navedene su usluge besplatne samo za članstvo Diners Cluba te je dovoljno pokazati svoju Diners Club karticu ili kartu kupljenu u DC Travel-u.

Opće informacije

Opći uvjeti putovanja

Kontakt

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!