Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Actilingua Academy BečActilingua Academy Beč


Njemački za mlade iznad 16 godina Austrija, Beč
Škola Actilingua Academy od svog otvorenja 1988. godine pa do danas stekla je svjetsku reputaciju kao privatna škola s uspješnom ponudom tečajeva koji se održavaju u odličnoj okolini i s modernom učiteljskom opremom. Škola se nalazi u samom središtu Beča, u neposrednoj blizini dvorca Belvedere. Školu pohađaju polaznici iz više od 30 zemalja svijeta. Većinom je riječ o osobama u dobi između 17 i 30 godina koje žele unaprijediti znanje njemačkog jezika i upoznati austrijsku kulturu i način života. Njemački govori više od 120 milijuna ljudi u 8 zemalja Europe; taj jezik jedan je od najznačajnijih kulturnih jezika – na njemačkom su govorili i pisali, na primjer, Goethe, Mozart, Freud i Einstein. U Beču se govori na pravilnom i čistom standardnom njemačkom jeziku.

Više informacija na: www.actilingua.com
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno + 5 školskih sati kulturnog programa (ture po Beču, gledanje videa o njemačkoj glazbi, povijesti, umjetnosti, literaturi, tečaj bečkog valcera, sportski program).
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno, od toga 20 sati općeg tečaja, 10 sati nastave u grupama do 8 polaznika + 5 školskih sati kulturnog programa (ture po Beču, gledanje videa o njemačkoj glazbi, povijesti, umjetnosti, literaturi, tečaj bečkog valcera, sportski program).
OSTALI TEČAJEVI: one-to-one, pripremni tečajevi za polaganje ispita, njemački za profesore, njemački i radno iskustvo, njemački i skijanje, njemački i glazba.

SMJEŠTAJ

Škola može osigurati smještaj u obitelji, što je svakako najbolji način vježbanja njemačkog jezika i upoznavanja Austrije i austrijskih običaja. Obitelji su najčešće udaljene od škole 10-20 minuta hoda do najviše 40 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Actilingua je 2006. godine otvorila vlastitu Actilingua rezidenciju u kojoj nudi smještaj u apartmanima koji se sastoje od više jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, zajedničkog dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice (u jednom apartmanu može biti najviše 5 polaznika). Od škole je udaljena svega 10 minuta vožnje tramvajem. Smještaj je moguć i u studentskim rezidencijama i apartmanima koji se nalaze u različitim dijelovima grada, a udaljene su od škole 20 do najviše 40 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Ovaj smještaj preporučujemo ako želite biti neovisni te želite upoznati i druge studente. Većina soba ima vlastiti tuš i WC, a studenti u ostalim sobama koriste zajednički tuš i WC na katu. Polupansion (samoposluživanje) ljeti je u restoranu pokraj škole. Neki hodnici imaju i malu kuhinjicu (bez posuđa). Posteljina se mijenja  svaka dva tjedna.
Obavezno ponijeti ručnike!
 

 
 Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!