Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Airport Lounge

U Zračnoj luci Zagreb svi članovi Diners Cluba mogu uživati u pogodnostima Diners Airport Lounge salona.

Svi članovi koji dolaze u Zagreb ili iz njega odlaze, mogu koristiti sljedeće usluge salona: popiti kavu ili sok, pročitati novine i časopise te se poslužiti telefonom. Salon pruža i mogućnost održavanja sastanaka za manji broj osoba. Pritom valja istaknuti da su za članove Diners Cluba sve usluge salona besplatne. Tu je i posebna pogodnost - uz prethodan dogovor moguće je u salonu preuzeti zrakoplovne karte naručene i kupljene u DC Travelu.

Radno vrijeme zagrebačkog salona je svakim danom (uključujući i vikende) od 8 do 20 sati.

Aiport Lounges International nalaze se u 464 najvećih svjetskih zračnih luka.

U mnogim svjetskim metropolama na raspolaganju su Vam i Diners Club International Business Lounges, koji se nalaze u središtima grada ili u glavnim poslovnim središtima, a često u blizini ureda Diners Cluba. Sadržaji uključuju brojne poslovne usluge, koje članovima omogućuju održavanje sastanaka formalnog ili neformalnog karaktera. Dovoljno je samo pri ulazu pokazati Diners Club karticu.

Popis svih Diners Club Airport lounge-a pogledajte OVDJE.
Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!