Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Alta Badia

Alta Badia

Hotel Dolomiti 3*

13.1.-20.1.2018.

 

U La Villi, cca 800 m do skijališta; hotelski shuttle bus od hotela do žičare Piz La Villa

U hotelu: restoran, bar, internet kutak, wellness, sauna, turska kupelj, whirlpool, kneipp kupka, hidromasaža, dječji park, dječja igraonica (stolni nogomet, biljar, play-station, Nintendo Wii, TV)

 

U sobama: sat TV, WLAN (uz doplatu)

1/2+2 comfort: 22-27 m²; bračni ležaj, sef, pisaći stol, kutak za čitanje

Prehrana: buffet doručak, večera uz izbor menija, buffet s povrćem i salatom; jednom tjednom tradicionalna večera uz svijeće

Usluga: 7 polupansiona

Cijena po osobi: 5.066 kn

Popusti (na dodatnom ležaju): djeca do 3 god. BESPLATNO, djeca od 3 do 8 god. 50% popusta, djeca od 8 do 13 god. 30% popusta, osobe starije od 13 god. 20% popusta.

Doplate (na recepciji hotela): boravišna pristojba cca 2 Eur po osobi/dnevno (stariji od 14 god.)

 

Škola skijanja  na hrvatskom jeziku u suradnji sa školom skijanja Mobi & Levi  6.1.-20.1.

Ski škola s dugogodišnjim iskustvom u radu sa svim profilima i uzrastima skijaša, bazirana na načelima i pravilima moderne hrvatske škole skijanja. Svi učitelji skijanja škole Mobi i Levi članovi su Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS), sa važećim hrvatskim i međunarodnim licencama (IVSI, ISIA).

Rad na skijalištu organiziran je u grupama prema uzrastu i znanju skijanja, a svi polaznici škole moraju biti osigurani  od nezgode, te imati međunarodno zdravstveno osiguranje.

 

6-dnevne ski škole/ski vrtić sa završnim natjecanjem i podjelom nagrada sadrže:

DJEČJI SKI VRTIĆ – uzrast 4 – 7 godina  (5 – 6 polaznika u grupi). Djeca su pod stalnim nadzorom (od 10.00 – 15:00 h – treći dan skijanja do 13,00 h) u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem (ručak se posebno dogovora sa učiteljem skijanja i doplaćuje)

Cijena dječjeg vrtića na snijegu: 1.730 kn

 

DJEČJE GRUPE od 7- 9 godina, 10 – 12 godina i 13 – 16 godina (8-10 polaznika u grupi).  Grupe su podijeljene na početnike, srednje i napredne skijaše. Djeca su pod stalnim nadzorom (od 09:30 – 15:00 h – treći dan skijanja do 13,00 sati) u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem (ručak se posebno dogovara sa učiteljem skijanja i doplaćuje na licu mjesta)

 

SKI ŠKOLA ZA ODRASLE – početnici, srednji i napredni skijaši, sa završnim natjecanjem i podjelom nagrada (8 – 10 polaznika u grupi)

 

Cijena ski škole za djecu i odrasle: 1.570 kn

 

VAŽNO: Treći dan skijanja škola je skraćena i završava u 13,00 sati!

Prijava za školu skijanja obavezna je uz ispunjenu prijavnicu za ski škole.

 

Polaznici sudjeluje u  školi skijanja na vlastitu odgovornost te se isključuje odgovornost za štetu prema organizatoru škole skijanja i/ili pružatelju usluge škole skijanja !

 

Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja!

 

BONUS: 15% POPUSTA NA NAJAM SKI OPREME

 

Odgovorni organizator: Atlas d.d

 

 

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!