Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Austrian AirlinesAustrian Airlines je glavna austrijska zrakoplovna tvrtka sa sjedištem na području Zračne luke Beč (Schwechat). Podružnica je njemačke Lufthanse. Zajedno s regionalnim podružnicama Tyrolean Airwaysa (Austrian Arrows) i charter tvrtke Lauda Air, obavlja letove u više od 130 destinacija. Prometno čvorište tvrtke je Zračna luka Beč a redovne linije održava i sa Zračne luke Innsbruck. Članica je Star Alliancea. Osnovana je 1957. godine i raspolaže u svojoj floti sa više od 43 zrakoplova. Prosječna starost zrakoplova u njihovoj floti je 10,6 godina.

DC Travel putnička agencija d.o.o., Ulica Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb, OIB: 15188601143 (u daljnjem tekstu: Priređivač), donosi

 

 

PRAVILA

nagradnog natječaja

 


Članak 1.


Po ovim Pravilima Priređivač priređuje nagradni natječaj pod nazivom Austrian Airlines i DC Travel nagrađuju vas putnim setom“ (dalje u tekstu: Nagradni natječaj).

 

Članak 2.


Svrha Nagradnog natječaja je promocija Facebook stranice Priređivača te promocija nove kategorije sjedala u zrakoplovima Austrian Airlinesa tipa Boeing 777 i Boeing 767.

 

Članak 3.

 

Nagradni natječaj će trajati od 2. studenog do 11. studenog 2018. godine (uključujući oba datuma).

 

Članak 4.


Odabir pobjednika provest će žiri u sastavu od tri člana. Između dostavljenih odgovora na postavljeno pitanje žiri će prema kriteriju originalnosti izabrati 10 dobitnika. Odluka žirija je konačna.

 

 

Članak 5.

 

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i povezanih društva Priređivača, uključujući i članove uže obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja i izvlačenje dobitnika.

 

 

Članak 6.

 

Formiranje liste dobitnika prema kriterijima navedenim u članku 4. održat će se u sjedištu Priređivača, na adresi Ulica Ivana Lučića 2, Zagreb, 12. studenog 2018. godine.

 

 

Članak 7.

 

Svaki Sudionik Nagradnog natječaja može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz Nagradnog fonda. Dobitnici nagrada nemaju pravo tražiti zamjenu nagrade za neku drugu vrstu nagrade niti isplatu novčane protuvrijednosti osvojene nagrade.

 

 

 

Članak 8.


Imena dobitnika bit će objavljena na internetskoj stranici Priređivača www.dctravel.hr, u roku od sedam dana od dana izvlačenja.

Dobitnici svih nagrada će biti pisano obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada. Nagrade moraju biti preuzete u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje osobne iskaznice.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u prethodno navedenom roku, priređivač će ih ponovno u roku od osam dana od isteka prethodno navedenog roka od 30 dana obavijestiti o dobitku i ostaviti im naknadni rok koji ne smije biti kraći od 8 niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu gubi na nju pravo.

Ako se bilo koja obavijest o dobivenoj nagradi vrati pošiljatelju odnosno Priređivaču s napomenom „Obaviješten, nije podigao pošiljku“, za potrebe ovog nagradnog natječaja smatrati će se da je Dobitnik nagradu preuzeo te da je o nagradi bio uredno obaviješten.

 

Članak 9.


Sve obveze Priređivača prema Dobitniku prestaju trenutkom u kojem Dobitnik ili po njemu ovlaštena osoba preuzme nagradu, odnosno protekom naknadnog roka iz članka 9. ovih Pravila.

 

Članak 10.


U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje Sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je bio Sudionika.

 

Članak 11.


Nagradni natječaj može se otkazati, prekinuti  ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti koje Priređivač nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o otkazu, prekidu ili mirovanju nagradnog natječaja biti obaviješten na internetskoj stranici Priređivača.

 

Članak 12.


Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena na internetskoj stranici Priređivača.

 

Priređivač pridržava pravo tumačenja ovih Pravila i to preko svoje komisije, zadužene za provedbu ovih Pravila.

 

 

 

U Zagrebu, 31. listopada 2018.

 INFORMACIJE I REZERVACIJE:
DC Travel, Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 4929 200, 4929 210
Fax: +385 1 4856 606
E mail: travel@dctravel.hr
Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!