Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

CES Oxford Wheatley


CES Oxford Wheatley

Engleski za mlade iznad 16 godina


CES Oxford Wheatley škola locirana je u lijepom mjestu Wheatley, 9 kilometara udaljen od centra Oxforda (20 minuta vožnje busom). Wheatley je malo, ruralno mjesto sa nešto više od 6000 stanovnika. U njemu se nalazi nekoliko malih trgovina, stari pubovi, pošta i crkva. Dobro je povezan sa Londonom koji je udaljen 90 minuta vožnje. Škola raspolaže sa 10 učionica, prostorijama za učenje, knjižnicom, soba s kompjutorima, velikim engleskim vrtom, besplatni WiFi u prostorijama škole. 

NASTAVA

Odvija se u grupama do prosječno 6, maksimalno 9 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
KOMBINACIJA OPĆI + POSLOVNI: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.

SMJEŠTAJ

Obitelji su pomno birane od strane škole, prijateljski raspoložene, pričljive te ćete imati priliku usavršavati svoj engleski. Obitelji su locirane u dvije zone, jedna se nalazi u pješačkoj zoni od škole, dok je druga u gradiću Thame, samo 15 minuta vožnje s busom. Smještaj je organiziran u jednokrevetnim odnosno dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona.
Napomena: dolazak nedjeljom, odlazak subotom.


Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!