Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

DID Deutsch InstitutDID Deutsch Institut Berlin, Munchen, Frankfurt i HamburgNjemački, za mlade iznad 17 godina  Njemačka, Berlin, München, Frankfurt & Hamburg
DID Deutsch Institut Berlin osnovan je 1990. godine i nalazi se u povijesnom dijelu Mitte, u novoj, preuređenoj zgradi. Škola jamči visoki standard i kvalitetu usluga te raspolaže sa 15 svijetlih učionica, multimedijalnim centrom za učenje s pristupom kompjuterima te audio i video pomagalima, Internet sobom (mogućnost i bežičnog priključka na internet), kafeterijom i velikom krovnom terasom, a tijekom ljeta može primiti i do 250 polaznika. U neposrednoj blizini nalaze se brojne trgovine, trendy kafići i restorani, brojne galerije i poznata medicinska škola Charite – najveća sveučilišna bolnica u Europi.
DID München osnovana je 1977. godine i nalazi se u središtu grada, vrlo blizu centralne željezničke stanice i 15 minuta hoda od Marienplatza. Škola ima 11 učionica, multimedijalni centar za samostalno učenje i TV sobu, veliku krovnu terasu, kafeteriju s toplim i hladnim pićima i mikrovalnom pećnicom.
DID Frankfurt, osnovana 1989. godine smjestila se u najljepšoj gradskoj četvrti, Sachsenhausen, tik uz rijeku Majnu. Većina gradskih muzeja nalaze se u neposrednoj blizini, a tijekom ljetnim mjeseci studenti slobodno vrijeme mogu provoditi na pješčanim plažama uz obalu rijeke. Škola ima 7 učionica, a u ljetnim mjesecima može primiti do 150 studenata. U sklopu škole nalazi se moderni internet cafe.
DID Hamburg, najmlađi školski centar otvoren je 2009. godine. Smješten je u samom centru grada, a sa krovne terase površine 200m2 se pruža prekrasna panorama na grad i jezero Inner Alster. Učionice su moderno opremljene i prostrane, a u prostorima škole studentima su na raspolaganju 60 kompjutera, velika knjižnica, prostrana kafeterija sa širokom ponudom snackova i automatom za kupnju pića.

Više informacija na: www.did.de
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do 12 polaznika, ljeti maksimalno 15 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 24 školska sata tjedno.
PREMIUM TEČAJ: sastoji se od 28 školskih sati tjedno.
SVEUČILIŠNI LJETNI TEČAJ: traje 4 tjedna (početak na točno određene datume), i sastoji se od
20 školskih sati tjedno + 2 školska sata seminara (fakultetski nivo) + 2 vikend aktivnosti, prijamni test, nastavni materijal, završni test, potvrdu o pohađanju tečaja – idealno za pripreme za fakultet!
BERLINSKA LJETNA AKADEMIJA: sastoji se od 20 školskih sati nastave poslije podne + 2 poludnevna razgleda grada u prijepodnevnim satima + 1 cjelodnevni izlet tjedno + smještaj u hotelu (18+) ili u obitelji.
OSTALI TEČAJEVI: poslovni njemački, one-to-one tečaj, 9-dnevni intenzivni tečaj, super ubrzani poslovni njemački, ljetni tečajevi za mlade
(12-20 godina), pripremni tečaj za upis na neki od njemačkih fakulteta, njemački i radno iskustvo.

SMJEŠTAJ

Smještaj je moguće organizirati u obiteljima za one koji žele bolje upoznati kulturu i način života Nijemaca. Smještaj je u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom ili na osnovi polupansiona, a od škole obitelji su udaljene najviše 45 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Za one koji vole nezavisniji život, škola može organizirati i iznajmljivanje soba. Smještaj u takvim sobama je na osnovi noćenja (bez obroka), a kuhinju i kupaonicu dijelite ili s ostalim stanarima koji su unajmili sobu ili s obitelji koja živi u tom stanu/kući.
Također je moguće organizirati i smještaj u hostelima.
Hotel Bärlin udaljen je od središta grada i škole 20 minuta javnim gradskim prijevozom. Kupaonica se nalazi na katu. U sklopu hostela nalazi se kuhinjica, sat-TV soba te perilica i sušilica rublja. Smještaj je na osnovi noćenja s doručkom.
Hotel A&O u Berlinu udaljen je od škole i središta grada 10 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na osnovi noćenja s doručkom. Ima 24-satnu recepciju, mogućnost najma bicikla, a praonica rublja se nalazi u neposrednoj blizini rezidencije.
Smještaj je moguć i u apartmanima tipa studio koji su smješteni u središtu Berlina. Svaki studio za 1 osobu ima vlastitu kupaonicu i dobro opremljenu kuhinju. Polaznici moraju imati najmanje 18 godina.
U Münchenu je moguće organizirati i smještaj u hotelima.
Hotel A&O München udaljen je od škole 5 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom, a od središta grada 10 minuta vožnje. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na osnovi noćenja s doručkom. Ima 24-satnu recepciju, mogućnost najma bicikla, a praonica rublja se nalazi u neposrednoj blizini rezidencije.
Hotel A&O Frankfurt udaljen je od škole 15 minuta, odnosno 6 minuta od centra grada javnim prijevozom. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na osnovi noćenja s doručkom.
Hotel A&O Hamburg udaljen je od škole 15 minuta javnim prijevozom, a od centra grada 5 minuta. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na osnovi noćenja s doručkom.
Također je moguć smještaj u hotelu Meininger i u Berlinu, Münchenu i Frankfurtu, koji je udaljen od škole i središta grada 10 minuta javnim gradskim prijevozom (u Frankfurtu 20 minuta, u Hamburgu 15 minuta). Smještaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja s doručkom.
Obavezno ponijeti ručnike!


 
 
 
 

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!