Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC Boston

EC BostonEngleski za mlade iznad 16 godina Sjedinjene Američke Države, Boston
EC Boston nalazi se u samom središtu grada, u Back Bayu – najpopularnijem dijelu grada gdje se nalaze luksuzni domovi i najbolje trgovine. Škola je osnovana 1992. godine, a nedavno je obnovljena. Boston je najveći grad države Massachussets, te je jedan od najstarijih, najbogatijih i kulturno značajnih gradova SAD-a. Poznat kao i sveučilišni grad gdje se nalaze najpoznatiji fakulteti u Americi, a to su Harvard University, Yale University, Massachusetts Institute of Technology.  Škola raspolaže sa 15 prostranih učionica, sobom s kompjuetrima, mogućnost pristupa studiju za samostalno učenje, knjižnica i velikim dnevnim boravkom za druženje tijekom odmora.   

Više informacija na: www.ecenglish.com

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 12 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ:
sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
TOEFL ili IELTS TEČAJ:
sastoji se od 30 školskih sati tjedno u trajanju od 4 tjedna.
OSTALI TEČAJEVI:
poslovni engleski, one-to-one.

SMJEŠTAJ

Smještaj je moguć u apartmanima, u jednokrevetnim i dovkrevetnim sobama na osnovi noćenja (bez obroka). U apartmanima se nalazi kuhinja, dnevni boravak i kupaonica koju dijelite sa ostalim sustanarima. Moguć je smještaj i u apartmanima koji su na pješačkoj udaljenosti od škole. Smještaj je moguć i u obiteljima, u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona.
Obavezno ponijeti ručnike!
 
 

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!