Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC Cambridge


EC Cambridge


Engleski za mlade iznad 16 godina  Velika Britanija, Engleska, Cambridge

EC Cambridge
osnovan je 1983. godine, a nalazi se u samom srcu Cambridgea, te je samim time jedna od vrlo malog broja škola na ovakvoj prestižnoj lokaciji. U neposrednoj blizini nalazi se prekrasan park Parker's Piece, omiljeno mjesto studenata u ljetnim mjesecima. Cambridge je idealna destinacija za učenje engleskoj jezika, ukoliko želite izbjeći gužvu užurbanog Londona i iskusiti pravi britanski studentski život. Škola je smještena u sklopu moderne zgrade otvorene u rujnu 2013. Broji 14 učionica, a studentima je na raspolaganju besplatni bežični internet, knjižnica i prostorija za učenje.

Više informacija na: www.ecenglish.com

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika (prosjek je 12 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.

INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno. Dva sata dnevno posvećena su izbornim modulima. Moguće je birati između 10-ak ponuđenih tema nastavnih jedinica (poput npr. Get Talking, Write Now, Academic Tecniques in Practice, A Worlds of Words i mnogi drugi).

OSTALI TEČAJEVI: tečaj za polaganje ispita (IELTS, CAE), Akademska godina, poslovna godina, poslovni engleski one-to-one.

SMJEŠTAJ

Student house: su zapravo manje rezidencije, u kojima je najviše 10-15 polaznika i svi su iz EC škole. Sve imaju jednokrevetne i dvokrevetne sobe od kojih neke imaju vlastitu kupaonicu, a u nekima su kupaonica odnosno tuš/WC na katu. Sve su moderno uređene, a u sklopu rezidencije se nalazi i kuhinja te veliki dnevni boravak. Minimalna dob za smještaj u student houseu je 18 godina!
Obavezno ponijeti ručnike!

Rezidencija Kite House locirana je svega nekoliko koraka od škole, u modernoj nedavno igrađenoj zgradi. Broji 14 jednokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom. Studentima su na raspolaganju 2 kuhinje, besplatni wi-fi i praonica rublja. Odmah do rezidencije nalazi se poznati pub CB2, ljekarna, supermarket Tesco i pekarna.

Ljetna rezidencija CB1  Smještena je u samom središtu Cambridgea te se nalazi na 5-20-ak minuta hoda do škole. Smještaj je u jednokrevetnim sobama na osnovi noćenja bez obroka, a kupaonica se nalazi na katu i dijeli se sa ostalim studentima. Posteljina je osigurana, obavezno ponijeti ručnike!


 


 
Napomena: dolazak subotom, odlazak subotom.
Polaznici koji još nemaju navršenih 18 godina obavezno moraju rezervirati obitelj, jednokrevetnu sobu, transfer u oba smjera te sa sobom ponijeti suglasnost roditelja!
Dvokrevetnu sobu mogu uplatiti isključivo 2 polaznika koja putuju zajedno.
U rezidencijama je obavezan depozit od 150 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena.
U student houseu je obavezan depozit u iznosu od 150 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena.


Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!