Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC Cape Town
EC Cape TownEngleski za mlade iznad 16 godina  Cape Town, Južnoafrička Republika


Škola EC Cape Town smjestila se u poslovnom središtu Cape Towna i svega par ulica dalje od Long Streeta gdje se odvija sav život grada. Škola je opremljena sa 23 učionica, sobom s 18 kompjutera, bežičnim internetom, knjižnicom, sobom za samostalno učenje, prostrani student lounge sa TV-om. Škola je i službeno mjesto za testiranje Cambridge Exam i IELTS-a. Tijekom nastave polaznici imaju mogućnost naučiti o kulturi, povijesti i običajima ove južnoafričke zemlje. Nakon nastave škola organizira brojne aktivnosti, od odlaska žičarom na Table Mountain odakle se pruža fascinantan pogled na Cape Town do odlaska na ronjenje s morskim psima, odlazak na promatranje kitova ili posjeta svjetski poznatim vinarijama u okolici Cape Towna. Tijekom vikenda moguć je i odlazak na dvodnevni safari. Posjetite jednu od najljepših i najzanimljivijih zemalja najstarijeg kontinenta. Zaplivajte u Indijskom oceanu, na safariju upoznajte veličanstvene afričke životinje, vratite se u doba zlatne groznice.

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika (prosjek je 12 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
OSTALI TEČAJEVI: pripremni tečaj za polaganje ispita TOEFL i CAMBRIDGE EXAM, Poslovna godina, Akademska godina, engleski za posao, „Full Immersion“.

SMJEŠTAJ

Škola može osigurati smještaj u rezidencijama i u obiteljima.
Mountain View Residence nalaze se u neposrednoj blizini famoznog Long Streeta u kojem se nalaze fantastični restorani, kafići i trgovine i 10 minuta hoda od škole. Rasprostire se na 3 kata i ima ukupno 7 soba. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom (vlastita kupaonica nije garantirana) na osnovi noćenja (bez obroka).
Na raspolaganju studentima je i veliki dnevni boravak, odlično opremljena kuhinja te terasa. Mogućnost bežičnog interneta uz doplatu, te mogućnost doplate za polupansion tjekom tjedna.
Milner House Student House smještena je u predgrađu Cape Towna, tik uz obalu Atlantskog oceana. Rasprostire se na 2 kata, a smještaj je osiguran u moderno uređenim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama od kojih većina ima vlastitu kupaonicu, na osnovi noćenja bez obroka. U sklopu rezidencije nalaze se 2 kuhinje, 2 prostrana dnevna boravka te mali bazen u vrtu.Moguća je doplata za polupansion tijekom tjedna.Bežični internet dostupan je uz doplatu. 
Obavezno ponijeti ručnike!
 
 Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!