Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC London

EC London

Engleski za mlade iznad 16 godina Velika Britanija, Engleska, London
Škola EC
osnovana je 1991. godine, a osnovala ju je prva privatna malteška škola (1905. godine). Glavno sjedište škole je na Malti, a do danas je otvorila svoje centre i u Londonu, Cambridgeu, Oxfordu, Brightonu, Capetownu, New Yorku, Bostonu, San Diegu, San Franciscu, Los Angelesu, Miamiju, Torontu, Vancouveru, Montrealu, Manchesteru, Oxfordu... Centar u Londonu osnovan je 1969. godine te ima visoku međunarodnu reputaciju u kvalitetnom učenju engleskog jezika u središtu Londona. EC London nalazi se u samom središtu Londona, tik uz Euston Station i u neposrednoj blizini King's Crossa, lokacije koje su izvrsno povezane sa cijelom širom gradskom zonom, na pješačkoj udaljenosti od Russell Square-a, British Museuma i Oxford Streeta. Škola je na ovoj lokaciji otvorena 2011. i raspolaže sa 26 prostranih učionica, velikom kafeterijom, knjižnicom i prostorijom za učenje.
Za polaznike starije od 30 godina škola ima poseban izdvojeni školski centar, novotvoren u travnju 2015. godine koji se nalazi ulaz do glavne zgrade EC London.

Više informacija na: www.ecenglish.com
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika (prosjek je 11 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.

INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno. Dva sata dnevno posvećena su izbornim modulima. Moguće je birati između 10-ak ponuđenih tema nastavnih jedinica (poput npr. Get Talking, Write Now, Academic Tecniques in Practice, A Worlds of Words i mnogi drugi).

POSLOVNI TEČAJ ENGLISH FOR WORK: sastoji se od 30 školskih sati tjedno. Sastoji se od 20 školskih sati općeg jezika i 10 sati nastave iz poslovnog engleskog. Razvijaju se vještine u području pregovaranja, managementa ljudskih potencijala, project managementa, poslovne etike, društveno-odgovornog poslovanja i sl.

OSTALI TEČAJEVI:
poslovni tečaj, pripremni tečajevi za polaganje ispita TOEFL ili IELTS, Poslovna godina, Akademska godina, internship program, poslovni tečaj one to one.

U visokoj sezoni (lipanj - rujan), u oba školska centra (EC London i EC London 30+) nastava se izmjenjuje između jutarnje i poslijepodnevne na dnevnoj bazi (zig-zag koncept). U školi EC London za polaznike do 30 godina, po pristupačnijim cijenama, dostupan je tečaj koji će biti isključivo u poslijepodnevim satima.

SMJEŠTAJ

Škola može osigurati smještaj i u obiteljima, u rezidencijama i u student houseu.

Standard obitelj: podrazumijeva smještaj u jednokrevetnoj sobi, dok kupaonicu dijelite s ostalim ukućanima. Obitelji se nalaze između 1. i 4. zone Londona. Za dvije osobe koje putuju zajedno, nudi se smještaj i u dvokrevetnim sobama.

Superior obitelj:
podrazumijeva jednokrevetnu sobu s vlastitom kupaonicom. Sve obitelji nalaze se većinom u 3. i 4. zoni Londona, odnosno od škole su udaljene 30-60 minuta javnim gradskim prijevozom.

Student House ili Apartmani
su u stvari manje rezidencije, u kojima je najviše 10-15 polaznika i svi su iz EC škole. Sve se nalazi u 1. i  2. zoni Londona, u tihim rezidencijalnim četvrtima te imaju jednokrevetne i dvokrevetne sobe (standard - tuš/WC dijelite sa ostalim stanarima u apartmanu). U sklopu rezidencije se nalazi i kuhinja te veliki dnevni boravak. Minimalna dob za smještaj u student houseu je 18 godina! 

Canada Water Student House nalazi se u 2. zoni Londona. U kući se nalaze 4 sobe i 2 kupaonice. Studentima je na raspolaganju zajednički dnevni boravak i kuhinja te besplatni bežični internet priključak. U blizini se nalazi Southwark Park, mnoštvo restorana i trgovački centar.

Studentske rezidencije također se nalaze u 1. i  2. zoni Londona i udaljene su od škole od cca 10 minuta pješice do cca 40 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne i mogu imati vlastitu kupaonicu ili kupaonicu na katu. Najčešće 5-7 studenata dijele zajedničku odlično opremljenu kuhinju, a na katu se nalazi i TV soba, a rezidencija ima i  24-satnu recepciju i praonicu rublja (na kovanice). Mogućnost povezivanja na Internet (uz doplatu, cca GBP 10/mjesečno). Minimalna dob za smještaj u rezidenciji je 18 godina!
Obavezno ponijeti ručnike!

Rezidencija Somerset Court
nalazi se svega 10-ak minuta pješice od škole. Smještaj je u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, a studenti dijele zajednički dnevni boravak i kuhinju. U svakoj sobi nalazi se besplatni internet priključak.

 
 

  
Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!