Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC MiamiEC Miami

Engleski za mlade iznad 16 godinaEC Miami škola nalazi se u samom srcu South Beacha, okružena mnogobrojnim restoranima, barovima, trgovinama na svjetski poznatom Lincoln Road-u i tek nekoliko minuta hoda do bijelog pijeska i kristalno plavog mora i jedne od najpoznatijih plaža SAD-a. Centar raspolaže sa 14 novoopremljenih učionica (odjednom škola može primiti oko 207 studenata). U sklopu škole nalazi se i soba s kompjuterima, prostrani dnevni boravak za druženje,  a WiFi je besplatan u cijelom centru.

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 12 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
POLUINTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 24 školska sata tjedno
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
POSLOVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.

SMJEŠTAJ

Obitelji se nalaze na udaljenosti od 45 do 60 minuta javnim prijevozom od škole. Smještaj je organiziran u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom odnosno polupansiona. Dvokrevetnu sobu mogu rezervirati samo dvije osobe koje putuju zajedno. Kupaonica se dijeli sa ostalim ukućanima. Obitelji osiguravaju posteljinu i ručnike.   
Studio Apartman South Beach studio apartmani locirani na pješačkoj udaljenosti od restorana, kafića i trgovina. Od plaže udaljeni 10-20 minuta šetnje i samo 20 minuta šetnje od škole. Smještaj u jednokrevetnim odnosno dvokrevetnim sobama. Dvokrevetnu sobu mogu rezervirati samo dva polaznika koja putuju zajedno. Studio sadrži: potpuno opremljenu kuhinju (hladnjak, posuđe, čaše, tanjuri, aparat za kavu), kupaonicu, TV, stol za peglanje i peglu, sušilo za kosu. Posteljina i ručnici dostupni su u apartmanima i mijenjaju se tjedno. Obavezno ponijeti vlastite ručnike za plažu!
Shared Apartments Bayshore nalaze se u Biscayne Bay-u. U svakom apartmanu nalaze se tri sobe i dvije kupaonice, dnevni boravak, kuhinjska niša, TV, pegla i daska za peglanje, sušilo za kosu. Moguć smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama. Dvokrevetna soba se može dijeliti sa ostalim polaznicima. Posteljina i ručnici dostupni su u apartmanima i mijenjaju se tjedno. Obavezno ponijeti vlastite ručnike za plažu! Besplatan WiFI dostupan u apartmanima. U zgradi se također nalazi i bazen te sala za vježbanje.N

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!