Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC Oxford


EC Oxford

Engleski za mlade iznad 16 godina 
EC Oxford nova je EC-jeva škola otvorena 2013.-te godine. Smještena je u centru ovog drevnog i očaravajućeg grada, u blizini Covered Marketa, Bodleian Library i Museum of History and Science. Samo nekoliko minuta hoda o stanice vlaka. Raspolaže sa 15 moderno opremljenih, svijetlih i prostranih učionica, studentskom knjižnicom, prostorom za samostalno učenje, učionicom s kompjuterima. Besplatan WiFi u svim prostorijama škole.
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do prosječno 12, maksimalno 15 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.

SMJEŠTAJ

Smještaj u obiteljima moguć je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona. Dvokrevetne sobe dijele sa ostalim polaznicima ili ukoliko dvoje polaznika putuje zajedno mogu zatražiti smještaj u istoj sobi. Posteljina i ručnici su osigurani u obitelji. U obiteljima tipa standard kupaonica je zajednička i dijeli se sa ostalim ukućanima, dok u obiteljima superior svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Obitelji su od škole udaljene do 40 minuta vožnje javnim prijevozom.
Cambridge Terrace rezidencija u kojoj je smještaj organiziran u studio apartmanima koji su  opremljeni sa krevetom, kuhinjskom nišom, TV-om. Jednokrevetne ili dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom. Nalazi se u srcu povijesnog Oxforda u blizini restorana, trgovina i barova. Od škole udaljena 10 minuta šetnje. Obavezno ponijeti ručnike! Besplatan WiFI u rezidenciji. U rezidenciji se nalazi i praonica rublja. 
Napomena: dolazak subotom, odlazak subotom.

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!