Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC San Diego


EC San Diego

Engleski za mlade iznad 16 godina San Diego, SAD

Škola EC San Diego smjestila se u prekrasnoj pitoresknoj četvrti San Diega, pod nazivom La Jolla. U okolici škole koja odiše opuštenom kalifornijskom atmosferom i koja je udaljena samo nekoliko blokova od obale Tihog ocenaa, nalazi se pregršt trgovina i restorana. Nakon završetka nastave, studenti mogu provoditi svoje slobodno vrijeme odmarajući se na pješčanim plažama prepunih mladih surfera, posjetiti brojne muzeje i prekrasno uređene vrtove unutar parka Balboa, a oni koji vole aktivniji odmor, vjerojatno će se odlučiti na ronjenje, šetnju ili vožnju biciklom duž šetnice  Pacific Beach. Školski centar broji 23 učionice i 23 računala na raspolaganju studentima, a osim toga, polaznici se mogu koristiti knjižnicom i besplatnim bežičnim internetom. Osim općih tečajeva, postoji mogućnost pohađanja tečaja English Plus Surfing.

Više informacija na: www.ecenglish.com
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika (prosjek je 12 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
POLUINTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 24 školska sata tjedno
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
OSTALI TEČAJEVI: pripremni tečaj za polaganje ispita TOEFL, Poslovna godina, Akademska godina, engleski za posao, Volonterski program.

SMJEŠTAJ

Škola može osigurati smještaj u apartmanima te u obiteljima.
Bay Point Shared Appartments nalaze se u predjelu Pacific Beach te su udaljeni od škole 45 minuta vožnje lokalnim autobusom. Autobusna stanica nalazi se 4 minute hoda od apartmana. Smještaj je moguć u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, a studentima je za vrijeme boravka na raspolaganju olimpijski bazen, sauna, teretana, košarkaško igralište i teniski teren.
Obavezno ponijeti ručnike!
 

 


 

 


Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!