Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC San Francisco


EC San Francisco


Engleski za mlade iznad 16 godina San Francisco, SAD


Škola EC San Francisco smjestila se u samom središtu grada, 2 minute hoda od Union Squarea i odmah pored Market Streeta koji obiluje brojnim buticima, trgovinama, restoranima. Škola je otvorena 2010 godine te raspolaže sa 16 učionica, fantastičnom knjižnicom, odličnom učionicom za samostalno učenje, student loungeom, a u prizemlju se nalazi kafić. Svjetski poznati Golden Gate most, autentične žičare, Kineska četvrt i Lombard ulica - “najvijugavija ulica na svijetu”, samo su neke od najpopularnijih atrakcija San Francisca, koje nikako ne smijete propustiti.

Više informacija na: www.ecenglish.com
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika (prosjek je 11 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
POLUINTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 24 školska sata tjedno
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
POSLOVNI TEČAJ:
sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
OSTALI TEČAJEVI: pripremni tečaj za polaganje ispita TOEFL, Poslovna godina, Akademska godina, „Full Immersion“, University Foundation program, Volonterski program.

SMJEŠTAJ

Škola može osigurati smještaj u rezidencijama i u obiteljima.
The Monastery Residence nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja (bez obroka). Rezidencija je u potpunosti renovirana u ljetu 2013., a nudi izvrsnu mogućnost života sa američkim studentima. Studentima je na raspolaganju katna kuhinja. Škola je udaljena 15 minuta vožnje podzemnom željeznicom. Min. dob za smještaj u rezidenciji je 18 godina.
Obavezno ponijeti ručnike!
The Monroe Residence nalazi se u rezidencijalnom četvrti Pacific Heights. Udaljena je od škole otprilike 25 minuta autobusne vožnje ili 35 minuta pješice. Nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, sa katnom kupaonicom. Svaka soba ima TV i wifi. Smještaj je na osnovi polupansiona (doručak i večera). Posteljina je osigurana, obavezno ponijeti ručnike!
 

 
 Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!