Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EC TorontoEC Toronto

Engleski za mlade iznad 16 godina
EC Toronto nalazi se u najvećem gradu i financijskom centru Kanade. EC Toronto osnovan je 1977. godine. U sklopu škole nalazi se 30 učionica (odjednom škola može primiti oko 435 studenata što garantira pravu međunarodnu atmosferu), učionica sa kompjuterima, knjižnica, kafeterija, studentski centar. U cijeloj zgradi škole besplatan WiFi. U školi je moguće polagati ispite za Cambridge, IELTS, TOEFL & TOEIC.

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 13 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
POLUINTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 24 školska sata tjedno
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
POSLOVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.

SMJEŠTAJ

Obitelji nude smještaj u standard i superior jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona. Superior sobe su sa vlastitom kupaonicom. Posteljinu i ručnike osigurava obitelj. Putovanje do škole može trajati 35 – 60 minuta.
89 Chestnut Rezidencija je smještena u srcu Toronta, samo 5 minuta pješice udaljena od CN tornja i Eaton Centra. Smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom i uslugom noćenje i doručak. Posteljina je uključena u cijenu. Sobe se čiste jednom tjedno. U sklopu rezidencije nalazi se i praonica rublja (kupnja žetona za pranje), zajednički dnevni boravak sa TV-om, fitness studio, na svakom katu nalazi se i mikrovalna i mini hladnjak. Od škole udaljena 20 minuta vožnje javnim prijevozom.     
Apartmani Town Inn Suite nalaze se u blizini Younge Street i Bloor i Yorksville shopping centra. U apartmanu se nalazi soba, dnevni boravak sa sofom, stolicom, stolićem, blagovaonicom za dvoje i balkonom, kupaonica, kuhinjska ništa. Posteljina i ručnici su osigurani i mijenjaju se jednom tjedno. WiFi uz doplatu. U sklopu zgrade nalazi se i fitness centar i unutarnji bazen. Od škole udaljena 25 minuta vožnje javnim prijevozom.  

  

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!