Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EF Honolulu


EF Honolulu

Engleski za mlade iznad 16 godina Sjedinjene Američke Države, Honolulu, HawaiiOahu - najpoznatiji otok havajskog otočja na kojem se nalazi i glavni grad – egzotični Honolulu sa svojom svjetski slavnom plažom Waikiki. Sa kulisama rajskih prirodnih ljepota, pješčanim plažama, Diamond Head- ugaslim vulkanom, romantičnim zaljevima, povijesnim Pearl Harbourom – Oahu će ispuniti sva vaša očekivanja tijekom vanškolskih aktivnosti. Škola EF Honolulu smjestila se na otoku Oahu, u gradu Honolulu, svega 3 minute od najpoznatije plaže Waikiki. Tečaj engleskog jezika možete upotpuniti tečajem iz polinezijske kulture ili možete probati tradicionalni Hula ples na prekrasnoj plaži Waikiki.

Više informacija na: www.ef.com
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

OSNOVNI (BASIC) TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
OPĆI (GENERAL) TEČAJ: sastoji se od 26 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI (INTENSIVE) TEČAJ: sastoji se od 32 školska sata tjedno.
OSTALI TEČAJEVI: poslovni engleski, tečaj za polaganje ispita (Cambridge, I.E.L.T.S., T.O.E.F.L.), one-to-one.

SMJEŠTAJ

Rezidencija Ohia Student Suites nalazi se nasuprot škole, a smještaj je moguć u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom.
Rezidencija raspolaže i sa malom kuhinjicom u kojoj se mogu pripremati obroci, dnevnim boravkom sa velikim Tv-om, te ima i bazen.
Moguće je doplatiti i polupansion.
Smještaj je moguć i u obiteljima u dvokrevetnoj sobi na osnovi polupansiona, kuhinju i dnevni boravak dijelite sa ostalim ukućanima.
Obavezno ponijeti ručnike! 
Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!