Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

EF MiamiEF Miami

Engleski za mlade iznad 16 godina Sjedinjene Američke Države, Miami BeachEF International School of English Miami Beach nalazi se na samoj plaži Miami Beacha, nedaleko od Ocean Drivea i moderno je uređena u stilu Art Decoa. Prostrane učionice opremljene su klima uređajima, imaju vlastitu terasu s bazenom, kafeteriju, restoran, rezidenciju te kompjuterski centar (besplatan pristup internetu i e-mailu te mogućnost bežičnog priključka) i jezični laboratorij. Poznati dućani i restorani na Ocean Driveu i Lincoln Roadu nalaze se na nekoliko minuta hoda od škole. Tijekom vikenda škola organizira atraktivne izlete u Disney World, Florida Keys i Fort Lauderdale.
.

Više informacija na: www.ef.com

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

OSNOVNI (BASIC) TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
OPĆI (GENERAL) TEČAJ: sastoji se od 26 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI (INTENSIVE) TEČAJ: sastoji se od 32 školska sata tjedno.
OSTALI TEČAJEVI: poslovni engleski, pripremni tečaj za polaganje ispita (Cambridge, IELTS, TOEFL), one-to-one, Akademska godina.

SMJEŠTAJ

Rezidencija se nalazi u sklopu škole, a smještaj je u tro/četverokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, TV-om, telefonom i klima uređajem. Obroci (doručak i večera) su u sklopu škole/rezidencije.
Nadalje, smještaj u dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom moguć je i u rezidenciji Seagull koja se nalazi 7 minuta hoda od škole.
Obavezno ponijeti ručnike!
 

 
 


Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!