Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Edinburgh Language Centre

Edinburgh Language Centre

Engleski za mlade iznad 16 godina
Edinburgh Language Centre otvoren je 2002. godine u George Street, najprestižnijoj ulici u Edinburghu. Centar raspolaže sa 14 moderno opremljenih učionica, multimedijalnim centrom, knjižnicom, zajedničkim prostorima sa TV-om i WiFi.  
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 13 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 15 ili 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 25 školskih sati tjedno.

SMJEŠTAJ

U obiteljima smještaj je moguć u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom ili kupaonicom koja se dijeli sa ostalim ukućanima na osnovi polupansiona. Od škole udaljenje od 15 do 45 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom.
Studentska rezidencija se nalazi u blizini trgovina, kafića, restorana, Omnicentre Cinema i Edinburgh Playhouse Theatre.  Od škole udaljena 30 minuta pješice. Smještaj u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom.  Minimalna dob za boravak u rezidenciji je 18 godina.
 Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!