Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Embassy English Brighton

Embassy English Brighton

Engleski  za mlade iznad 16 godina  Velika Britanija, Engleska, Brighton

Embassy English Brighton otvorena je 2007. godine u samom srcu Brightona, svega nekoliko minuta hoda od jedinstvene North Laine ulice poznate po prekrasnim i modernim trgovinama i restoranima. Škola je vrlo moderno opremljena sa multimedijalnim centrom, nekoliko soba sa pristupom internetu (50 kompjutera). U sklopu škole nalazi se i prekrasan vrt, kafeterija, prostorija za druženje i rezidencija. Ima mogućnost bežićnog priključka na internet.

Više informacija na: www.embassyenglish.com 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 28 školskih sati tjedno.
OSTALI TEČAJEVI: tečaj za polaganje ispita (F.C.E., C.A.E., C.P.E., I.E.L.T.S.), one-to-one, akademska godina.

SMJEŠTAJ

Smještaj je organiziran u rezidenciji u sklopu škole i pruža visok standard smještaja. Rasprostire se na 5 katova i raspolaže sa 375 jednokrevetnih soba i svaka soba ima vlastitu kupaonicu i mogućnost bežićnog priključka na internet. Na svakom katu rezidencije nalazi se i soba za druženje, a na raspolaganju studentima je i 24-satni nadzor osoblja rezidencije. Smještaj je na bazi polupansiona u restoranu koji se nalazi u sklopu rezidencije. Usluga u restoranu je na hotelskom nivou sa velikim izborom jela. Rezidencija je dostupna samo u ljetnom periodu.
Smještaj je tijekom cijele godine moguć i u rezidenciji Britannia Study Hotel, udaljene 25 minuta pješice od škole ili 10 minuta vožnje autobusom. Smještaj je u jednokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom. U sobi se nalazi i mali hladnjak. Mogućnost smještaja i u obitelji koje su većinom na pješačkoj udaljenosti od škole, a mogu biti i od 20-45 minuta gradskim prijevozom.
Obavezno ponijeti ručnike!
 

 
 

 

Napomena: dolazak nedjeljom, odlazak subotom.
U rezidencijama je obavezan depozit u iznosu od 100 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena.


Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!