Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Frances King School Dublin


Frances King School Dublin

Engleski za mlade iznad 16 godinaFrances King School of English, jedna od vodećih škola engleskog jezika u Londonu, otvorila je svoja vrata 2014. godine i u Dublinu i to na dvije lokacije. Prva je u centru Dublina, na Merrion Square, dok se druga nalazi u Dakley-u, obalnom gradiću koji je od centra Dublina udaljen 25 minuta vožnje.

Škola Merrion Square nalazi se u samom centru grada. U blizini škole nalaze se brojni kafići, restorani dok se preko puta škole nalazi park u kojem možete uživati u šetnji ili odmarati se u slobodno vrijeme. Škola je udaljena 5 minuta šetnje od Trinity Collega a glavna shopping ulica, Grafton Street, nalazi se samo nekoliko koraka od škole. Škola raspolaže sa 11 potpuno opremljenih učionica, kafeterijom, zajedničkim prostorima sa automatom za piće, vanjskom terasom i studentskim centrom, a u cijeloj školi omogućen je besplatni WiFi.
U ljetnom centru Dakley, organizirani su tečajevi za mlađe polaznike. Dakley je šarmantni obalni gradić i dom mnogim poznatim Irskim glazbenicima i piscima. Sigurno okruženje gdje mlađi polaznici mogu iskusiti život u pravoj Irskoj obitelji i uživati u bogatim sportskim  i kulturnim programima. U sklopu škole nalazi se športska dvorana, teren za košarku i nogomet, kantina.

 

NASTAVA

Odvija se u grupama do maksimalno 15 polaznika.

TEČAJ

STANDARDNI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno (moguća nastava prijepodne ili poslijepodne).
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 25 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI PLUS TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.

Tečajevi za poslovne ljude i profesionalce - English for Work - (minimalna dob polaznika je 21 godina):
STANDARD ENGLISH: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENSIVE ENGLISH: sastoji se od 25 školskih sati tjedno.
INTENSIVE PLUS ENGLISH: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.

SMJEŠTAJ

Škola može osigurati smještaj i u obiteljima, u rezidencijama i studentskim apartmanima.

Obitelji standard nalaze se u South Dublin-u. Od škole udaljeni 40 min javnim prijevozom. Smještaj je u jednokrevetnim sobama, tuš/WC na katu i dijeli se sa ostalim ukućanima. Tijekom tjedna smještaj je organiziran na bazi polupansiona, dok je vikendom na bazi punog pansiona.
Obitelji premium nalaze se u zonama 2, 4, 6, 6W Dublina. Smještaj je u jednokrevetnim sobama, tuš/WC na katu i dijeli se sa ostalim ukućanima. Od škole su udaljene 30 minuta javnim prijevozom. Moguća doplata za vlastitu kupaonicu (na upit). Polupansion tijekom tjedna, puni pansion vikendom.
Obitelj deluxe  nalaze se u zonama 2, 4, 6, 6W Dublina. Od škole udaljeni 30 minuta javnim prijevozom. Jednokrevetna soba s vlastitom kupaonicom. Polupansion tijekom tjedna, puni pansion vikendom. WiFi dostupan u većini obitelji (potrebno zatražiti kod rezervacije).
Baggot Street Rezidencija  nalazi se na odličnoj lokaciji, od škole udaljena 10 minuta šetnje. Moguć smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi polupansiona. Ručnici i plahte se mijenjaju dva puta tjedno. U rezidenciji se također nalazi TV, pegla i stol za peglanje, besplatni WiFi.
Aungier Street Rezidencija je ljetna rezidencija. Na odličnoj lokaciji u srcu Dublina, samo 5 minuta od St. Stephen's Green i glavnog shopping dijela grada i brojnih barova, restorana i trgovina. Jednokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom. Od škole udaljena 20 minuta šetnje. U rezidenciji se nalazi zajednički dnevni boravak sa kuhinjskom nišom. Sobe se čiste tjedno. Posteljina uključena u cijenu. Praonica rublja dostupna u rezidenciji. Svaka soba opremljena je sa TV-om.
Trinity College Rezidencija je ljetna rezidencija. Smještaj moguć u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom. Od škole udaljena 8 minuta šetnje. Na svakom katu nalazi se kuhinjska niša koju dijele svi studenti. Internet dostupan u zajedničkim prostorijama. Ručnici i posteljina osigurani i mijenjaju se tjedno. Pegla, stol za peglanje i sušilo za kosu dostupni uz depozit.
Trinity College Apartments je ljetna rezidencija. Svaki apartman dijeli 2 do 8 studenata. Od škole udaljeni 8 minuta šetnje. Jednokrevetne ili dvokrevetne sobe, WC/tuš se dijeli sa ostalim polaznicima. Svaki apartman ima dnevni boravak, kuhinjsku nišu. Besplatni Internet dostupan u svim apartmanima i u zajedničkim prostorijama. Ručnici i plahte dostupni u apartmanima i mijenjaju se na tjednoj bazi. Pegla, stol za peglanje i sušilo za kosu dostupni uz depozit.

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!