Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Rennert Bilingual New York

Rennert Bilingual New York

Engleski za mlade iznad 17 godina Sjedinjene Američke Države, New York


Rennert Bilingual New York poziva Vas da se pridružite najuzbudljivijem gradu na svijetu. New York će biti Vaša učionica, a škola će Vas uključiti u učenje američkog engleskog jezika, dok ćete istraživati fantastične atrakcije i kulturnu raznolikost New Yorka. Škola se nalazi u samom središtu Manhattana, samo 5 minuta hoda od Grand Central Stationa i zgrade Ujedinjenih naroda, a osnovana je 1973. godine. Škola, nedavno renovirana i cijela klimatizirana, raspolaže sa 20 prostrane učionica, dnevnim boravkom, kompjuterskim centrom s besplatnim pristupom Internetu (mogućnost i bežičnog Interneta), a postoji i mogućnost najma knjiga, video kaseta, DVD-a. Škola je službeno mjesto za testiranje ispita TOEIC (Test of English for International Communication), kojemu se može pristupiti jednom mjesečno. TOEIC mjeri razinu znanja engleskog jezika u komunikaciji u području businessa, trgovine i industrije u međunarodnom okruženju. Dobar rezultat ovog testa može biti značajan dodatak Vašem životopisu.

Više informacija na: www.rennert.com
 

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 10 polaznika.

VRSTE TEČAJEVA

LJETNI TEČAJ VACATION'N LEARN: sastoji se od 16 školskih sati tjedno.
TEČAJ RAPID PROGRESS 20: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
TEČAJ RAPID PROGRESS 30: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
OSTALI TEČAJEVI: poslovni engleski, engleski i ples (Steps on Broadway), engleski i moda (u suradnji sa LIM Collegeom), engleski i make up umjetnost (u suradnji sa Lia Schorr Institute), engleski i film (u suradnji sa New York Film Academy), engleski i fotografija, Akademska godina.

SMJEŠTAJ

New York Vanderbilt YMCA nalazi se na 5 minuta hoda od škole. Svaka soba (jednokrevetna) ima TV, klimu i mali hladnjak, ali sobe su jako male. U sklopu rezidencije nalaze se male kuhinje koje su dostupne u ranim večernjim satima za korištenje. U sklopu rezidencije je i bazen (besplatno korištenje u određeno doba).
West Side Y rezidencija nalazi se između Central Parka i Broadwaya, 15-25 minuta vožnje podzemnom željeznicom od škole. Sobe su jednokrevetne (standard, kupaonica na katu), klimatizirane su, te imaju TV i radio i jako su male. U cijenu je uključeno i 5 doručka tjedno.
De Hirsch rezidencija moderna je rezidencija na Upper East Sideu, 20 minuta javnim gradskim prijevozom od škole. Na svakom katu nalazi se opremljena kuhinja, a sobe su jednokrevetne (standard, kupaonica na katu).
Midtown East Apartments nudi smještaj u jednokrevetnim sobama u dvosobnim apartmanima, kupaonicu i kuhinju dijelite sa drugim polaznikom škole. Smještaj je na osnovi noćenja (bez obroka). Apartmani su na odličnoj lokaciji, na pješačkoj udaljenosti od škole. Polaznici moraju imati najmanje 18 godina ukoliko žele biti smješteni u apartmanu.
Smještaj u obiteljima još je jedna mogućnost da se bolje upozna New York i njegovi stanovnici. Obitelji se uglavnom nalaze na 20-60 minuta javnim gradskim prijevozom od škole.
Obavezno ponijeti ručnike!
  

 

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!