Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

St. George International London


St. George International London

Engleski za mlade iznad 16 godina

St. George International London - škola sa preko 50 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika nalazi se u središtu Londona (The West End), nekoliko minuta pješice od najpoznatije londonske trgovačke ulice, Oxford Street. U školi se nalazi studentski centar sa kompjuterima, knjižnica, prostorom za druženje, te besplatnim WiFi-jem u cijeloj zgradi.

NASTAVA

Odvija se u grupama do maksimalno 14 polaznika.

TEČAJ

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno (nastava je moguća prijepodne ili poslijepodne).
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
COMBO 5: sastoji se od 20 školskih sati tjedno (opći tečaj) + 5 sati one-to-one nastave.

SMJEŠTAJ


Smještaj u obiteljima
moguć je u jednokrevetnim odnosno dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona. WC/tuš se dijeli sa ostalim ukućanima. Putovanje do škole može trajati 35-50 minuta javnim gradskim prijevozom.

Rezidencija International Students House nalazi se u blizini Regents Parka, samo 10-15 minuta šetnje od škole. Smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi polupansiona. Sve sobe imaju pristup internetu, stol i prostor za učenje, ormar i telefon. U rezidenciji se također nalazi: restoran, bar i fintness studio.

Rezidencija The Stay Club Camden nalazi se u Camden Town-u, od metro stanice Camden Town udaljen samo 5 minuta šetnje, a od škole udaljena 15 minuta javnim prijevozom. Smještaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom. U rezidenciji se također nalazi prostorija za druženje sa kaučima, stolom za bilijar, automatima i TV-om, te im je dostupan besplatan WiFi u zajedničkim prostorijama. U rezidenciji: 24/7 nadzor.

Schafer House je ljetna rezidencija. Smještena u blizini Tottenham Court Road u centru Londona i samo 15 minuta šetnje od škole. Smještaj u apartmanima u jednokrevetnim sobama. U svakom apartmanu nalaze se 2, 3 ili 5 jednokrevetnih soba, zajednička kupaonica, potpuno opremljena kuhinja.

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!