Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Wimbledon School of English

Wimbledon School of English

Engleski za mlade iznad 16 godina  Velika Britanija, Engleska, London

Wimbledon School of English jedna je od najstarijih i najprestižnijih škola engleskog jezika u Londonu i u privatnom je vlasništvu obitelji koja ju je i osnovala 1964. godine. Nalazi se u središtu Wimbledona (3. zona Londona), i od centra Londona udaljena je 20 minuta vožnje vlakom, odnosno 35 minuta vožnje podzemnom željeznicom. Škola odiše prijateljskom atmosferom. Nastava se odvija u prekrasnoj viktorijanskoj zgradi koju krasi prostran vrt koji pruža odlično mjesto za relaksaciju tijekom pauzi a i nakon nastave. Raspolaže sa 21 prostranom učionicom, multimedijalnim centrom, čitaonicom, te besplatnim pristupom internetu. Tijekom godine ovu školu pohađaju polaznici iz 60 zemljama svijeta, a tijekom ljeta prosječna dob polaznika je između 20 i 30 godina. U 2014. godini je, nakon detaljne analize kvalitete, odrađene od strane British Council-a, škola dobila najvišu moguću ocjenu te je samim time proglašena najboljom školom za učenje engleskog jezika u cijeloj Velikoj Britaniji.

Više informacija na: www.wimbledon-school.ac.uk

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika (ljeti 16 polaznika), odnosno 10 polaznika za tečaj engleskog jezika i kulture.

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 24 školska sata tjedno.

INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 28 školskih sati tjedno (opći tečaj + 4 školska sata prema izboru poslovni tečaj ili tečaja za komunikacijske vještine ili gramatika i pravopis ili pripremni tečaj za polaganje ispita BEC ili IELTS).

AKADEMSKA GODINA: traje 24 ili 36 tjedana (moguće izabrati 24 ili 28 školskih sati tjedno) – odličan izbor ukoliko želite polagati IELTS ispit koji je potreban za upis na neki od fakulteta u Velikoj Britaniji ili ukoliko želite unaprijediti svoju karijeru.

OSTALI TEČAJEVI: tečajevi za profesore engleskog jezika, one-to-one tečajevi, poslovni engleski (pravo ili financije), pripremni tečajevi za polaganje ispita (Cambridge, IELTS, CAE, CPE, FCE, T.O.I.E.C., T.O.E.F.L.), tečajevi za profesore engleskog jezika, internship program te mogućnost učenja tenisa i jahanja (uz doplatu).

SMJEŠTAJ

Smještaj je moguće osigurati i u obiteljima i u student houseu. Smještaj u obitelji osiguran je u jednokrevetnim sobama na osnovi polupansiona i u svim obiteljima polaznici imaju besplatan internet!

Standard obitelj: znači da je polaznik u jednokrevetnoj sobi, ali kupaonicu dijeli s obitelji u kojoj živi. Udaljenost od škole maksimalno 30 minuta javnim prijevozom.

Standard plus obitelj: polaznik ima svoju sobu s vlastitom kupaonicom. Udaljenost od škole maksimalno 30 minuta javnim prijevozom.

Superior obitelj: polaznik ima svoju sobu s vlastitom kupaonicom i obitelj je udaljena od škole do max. 25 minuta hoda.
Smještaj je također moguće organizirati u rezidenciji odnosno u stanovima koje dijelite s drugim studentima (standard i luxury) i u svim kućama polaznicima je na raspolaganju besplatni bežični internet!

Kings Lodge Luxury Shared House: nalazi se na 10 minuta hoda od škole u samom centru Wimbledona. Raspolaže s 9 jednokrevetnih/dvokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom, a polaznici moraju biti stariji od 18 godina. Sve sobe imaju i TV. U sklopu rezidencije je i velika kuhinja (TV/DVD/video), praonica i sušionica rublja. Obavezno ponijeti ručnike!

Queens Lodge Luxury Shared House: nalazi se 7 minuta pješice od škole i raspolaže s 6 jednokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom. Polaznici moraju biti stariji od 30 godina. Sve sobe imaju i TV. U sklopu rezidencije je i velika kuhinja (TV/DVD/video), praonica i sušionica rublja. Obavezno ponijeti ručnike!

Haynt Walt Standard Shared House: raspolaže s 5 jednokrevetnih/dvokrevetnih soba od čega su 2 s vlastitom kupaonicom. U sklopu kuće su i 2 kupaonice, veliki dnevni boravak/blagovaonica, prostrani vrt. Polaznici moraju biti stariji od 20 godina. U sklopu rezidencije je i dobro opremljena kuhinja (perilica i sušilica rublja). Obavezno ponijeti ručnike!

Malcolm Road Standard Plus Student House: nalaze se svega 5 minuta pješice od škole i raspolaže sa 6 jednokrevetnih soba od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, a ostale kupaonice dijele se između studenata. U sklopu rezidencija je dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja, perilica rublja i veliki vrt. Obavezno ponijeti ručnike!

Cherrywood Lane Standard Student House: nalazi se otprilike 15 minuta vožnje autobusom od škole i raspolaže sa 6 jednokrevetnim sobama. Studenti dijele kupaonicu, kuhinju i dnevni boravak. Minimalna dob: 18 godina. 


 
 
 


 
Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!