Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

 

 


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

separator separator separator
Moj račun

Wimbledon School of English

Wimbledon School of English

Engleski za mlade iznad 16 godina  Velika Britanija, Engleska, London

Wimbledon School of English jedna je od najstarijih i najprestižnijih škola engleskog jezika u Londonu i u privatnom je vlasništvu obitelji koja ju je i osnovala 1964. godine. Nalazi se u središtu Wimbledona (3. zona Londona), i od centra Londona udaljena je 20 minuta vožnje vlakom, odnosno 35 minuta vožnje podzemnom željeznicom. Škola odiše prijateljskom atmosferom. Nastava se odvija u prekrasnoj viktorijanskoj zgradi koju krasi prostran vrt koji pruža odlično mjesto za relaksaciju tijekom pauzi a i nakon nastave. Raspolaže sa 21 prostranom učionicom, multimedijalnim centrom, čitaonicom, te besplatnim pristupom internetu. Tijekom godine ovu školu pohađaju polaznici iz 60 zemljama svijeta, a tijekom ljeta prosječna dob polaznika je između 20 i 30 godina. U 2014. godini je, nakon detaljne analize kvalitete, odrađene od strane British Council-a, škola dobila najvišu moguću ocjenu te je samim time proglašena najboljom školom za učenje engleskog jezika u cijeloj Velikoj Britaniji.

Više informacija na: www.wimbledon-school.ac.uk

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika (ljeti 16 polaznika), odnosno 10 polaznika za tečaj engleskog jezika i kulture.

VRSTE TEČAJEVA

OPĆI TEČAJ: sastoji se od 24 školska sata tjedno.

INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 28 školskih sati tjedno (opći tečaj + 4 školska sata prema izboru poslovni tečaj ili tečaja za komunikacijske vještine ili gramatika i pravopis ili pripremni tečaj za polaganje ispita BEC ili IELTS).

AKADEMSKA GODINA: traje 24 ili 36 tjedana (moguće izabrati 24 ili 28 školskih sati tjedno) – odličan izbor ukoliko želite polagati IELTS ispit koji je potreban za upis na neki od fakulteta u Velikoj Britaniji ili ukoliko želite unaprijediti svoju karijeru.

OSTALI TEČAJEVI: tečajevi za profesore engleskog jezika, one-to-one tečajevi, poslovni engleski (pravo ili financije), pripremni tečajevi za polaganje ispita (Cambridge, IELTS, CAE, CPE, FCE, T.O.I.E.C., T.O.E.F.L.), tečajevi za profesore engleskog jezika, internship program te mogućnost učenja tenisa i jahanja (uz doplatu).

SMJEŠTAJ

Smještaj je moguće osigurati i u obiteljima i u student houseu. Smještaj u obitelji osiguran je u jednokrevetnim sobama na osnovi polupansiona i u svim obiteljima polaznici imaju besplatan internet!

Standard obitelj: znači da je polaznik u jednokrevetnoj sobi, ali kupaonicu dijeli s obitelji u kojoj živi. Udaljenost od škole maksimalno 30 minuta javnim prijevozom.

Standard plus obitelj: polaznik ima svoju sobu s vlastitom kupaonicom. Udaljenost od škole maksimalno 30 minuta javnim prijevozom.

Superior obitelj: polaznik ima svoju sobu s vlastitom kupaonicom i obitelj je udaljena od škole do max. 25 minuta hoda.
Smještaj je također moguće organizirati u rezidenciji odnosno u stanovima koje dijelite s drugim studentima (standard i luxury) i u svim kućama polaznicima je na raspolaganju besplatni bežični internet!

Kings Lodge Luxury Shared House: nalazi se na 10 minuta hoda od škole u samom centru Wimbledona. Raspolaže s 9 jednokrevetnih/dvokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom, a polaznici moraju biti stariji od 18 godina. Sve sobe imaju i TV. U sklopu rezidencije je i velika kuhinja (TV/DVD/video), praonica i sušionica rublja. Obavezno ponijeti ručnike!

Queens Lodge Luxury Shared House: nalazi se 7 minuta pješice od škole i raspolaže s 6 jednokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom. Polaznici moraju biti stariji od 30 godina. Sve sobe imaju i TV. U sklopu rezidencije je i velika kuhinja (TV/DVD/video), praonica i sušionica rublja. Obavezno ponijeti ručnike!

Haynt Walt Standard Shared House: raspolaže s 5 jednokrevetnih/dvokrevetnih soba od čega su 2 s vlastitom kupaonicom. U sklopu kuće su i 2 kupaonice, veliki dnevni boravak/blagovaonica, prostrani vrt. Polaznici moraju biti stariji od 20 godina. U sklopu rezidencije je i dobro opremljena kuhinja (perilica i sušilica rublja). Obavezno ponijeti ručnike!

Malcolm Road Standard Plus Student House: nalaze se svega 5 minuta pješice od škole i raspolaže sa 6 jednokrevetnih soba od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, a ostale kupaonice dijele se između studenata. U sklopu rezidencija je dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja, perilica rublja i veliki vrt. Obavezno ponijeti ručnike!

Cherrywood Lane Standard Student House: nalazi se otprilike 15 minuta vožnje autobusom od škole i raspolaže sa 6 jednokrevetnim sobama. Studenti dijele kupaonicu, kuhinju i dnevni boravak. Minimalna dob: 18 godina. 


 
 
 


 
Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!