Diners - do 12 rata bez kamata
 
 

Opišite svoje najuzbudljivije putovanje na idealnoj destinaciji. Možda već doživljeno, a možda tek očekivano. Čak 10 najkreativnijih odgovora nagradit ćemo toaletnim setom Austrian Airinesa, koji ćete sigurno trebati na sljedećem letu. Igramo se do 11. studenog, a autore najkreativnijih odgovora objavit ćemo ovdje 12. Studenog. Više o nagradnom natječaju ovdje


 
Za svaku kupljenu Lufthansinu interkontinentalnu zrakoplovnu kartu u DC Travelu, za putovanje u ekonomskoj klasi, dobivate ulaznicu za Lufthansa Business Class Lounge!   


U DC Travelu sve aranžmane, kao i zrakoplovne karte možete kupovati i plaćati Diners kreditnom karticom na 12 rata!
tel: 01 4929 210
travel@dctravel.hr

Moj račun

Frances King School of English

 
Frances King School of English


Engleski za mlade iznad 16 godina Velika Britanija, Engleska, London

 

Frances King School of English jedna je od vodećih škola engleskog jezika u Londonu, sa preko 40 godina iskustva, i godišnje kroz školu prođe preko 6000 polaznika iz više od 50 zemalja svijeta (47% studenata dolazi iz Zapadne Europe). Nudi tečajeve na 4 prestižne lokacije u samom središtu Londona, u 1. zoni (Kensington, Victoria, Hyde Park Corner, Kensington Square). Glavna zgrada nalazi se na Gloucester Road, u blizini Victoria i Albert muzeja, i raspolaže s prostranim učionicama, besplatnim internetom i besplatnim korištenje multimedijalnog centra za on-line učenje.

Više informacija na: www.francesking.co.uk

NASTAVA

Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika (prosjek je 10 polaznika).

VRSTE TEČAJEVA:

STANDARDNI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno (moguća nastava prijepodne ili poslijepodne).
INTENZIVNI OPĆI TEČAJ: sastoji se od 25 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI PLUS OPĆI TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.

Tečajevi za poslovne ljude i profesionalce (minimalna dob polaznika je 21 godina):

STANDARD ENGLISH: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENSIVE ENGLISH: sastoji se od 25 školskih sati tjedno.
INTENSIVE PLUS ENGLISH: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.
CLUB 10 INTENSIVE ENGLISH: sastoji se od 25 školskih sati tjedno.
CLUB 10 INTENSIVE PLUS ENGLISH: sastoji se od 30 školskih sati tjedno.


SMJEŠTAJ

Škola Frances King nudi širok spektar mogućnosti smještaja i sve vrste smještaja se nalaze u 1., 2. ili 3. zoni Londona, udaljene od škole od 10 do 45 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom do škole.

Smještaj je moguć u obiteljima standard, premium (nalaze se bliže školi i obroci su bolji, te postoji  mogućnost doplate za vlastitu kupaonicu u sobi), i deluxe obitelji koje nude visok standard smještaja i prehrane (sobe su sa vlastitom kupaonicom).
Zatim škola nudi smještaj u rezidencijama (minimalni boravak je 2 tjedna, osim Vancouver Studios - 1 tjedan):

The Residence 1* (Gloucester Road):
nudi smještaj u mini-studiju na osnovi noćenja (bez obroka). Minimalna dob je 18 godina. Ima jednokrevetne sobe (s vlastitom kupaonicom), od škole u Kensingtonu je udaljena 7 minuta hoda, a od ostalih Frances King škola je udaljena 10-25 minuta vožnje podzemnom željeznicom. Sobe imaju kuhinjsku nišu (mikrovalna pećnica, toster, hladnjak). Posteljina osigurana, sobe se čiste jednom tjedno. Obavezno ponijeti ručnike! Minimalni boravak: 2 tjedna (4 tjedna u srpnju i kolovozu).

Vancouver Studios (Bayswater ili Queensway):
nudi smještaj u studiju na osnovi noćenja (bez obroka). Ima jednokrevetne i dvokrevetne sobe (s vlastitom kupaonicom), a od škole je udaljena 15-25 minuta vožnje podzemnom željeznicom. Sobe imaju kuhinjsku nišu (mikrovalna pećnica, toster, hladnjak, ploča za kuhanje). Posteljina i ručnici osigurani i mijenjaju se jednom tjedno, sobe se čiste svaki dan. U studiju ima TV (DVD), a u rezidenciji praonica rublja, 24-satna recepcija, vrt.

Bowden Court rezidencija 2* (Notting Hill Gate): Popularna, nedavno renovirana budget rezidencija nudi smještaj u jednokrevetnim sobama (kupaonica se nalazi na katu), na osnovi polupansiona. Nema kuhinje, ali su dostupne mikrovalna pećnica i kuhalo za vodu. Svaka soba ima TV. Obavezno ponjeti ručnike!

Mansion Chelsea 3*: smještena u rezidencijalnoj četvrti Chelsea - 15 minuta pješice od škole. Nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim studio apartmanima na osnovi noćenja bez obroka. Svaki studio ima vlastitu kupaonicu i kuhinju (sa hladnjakom, štednjakom i mikrovalnom pećnicom). Wifi dostupan u zajedničkim prostorijama.

Pure Hammersmith 3* (Hammersmith, 2. zona Londona): moderna novoizgrađena rezidencija nudi smještaj u jednokrevetnim studio apartmanima. Svaki studio opremljen je sa vlastitom kupaonicom, kuhinjskom nišom (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, kuhalo za vodu) i manjom blagovaonom (stol i 2 stolca). Besplatni wifi dostupan je u sobama i u zajedničkim prostorijama. Posteljina i ručnici su osigurani, nema usluge čišćenja. U skopu rezidencije studentima je na raspolaganju teretana, prostorija za odlaganje bicikala itd. Rezidencija je od škole u Kensingtonu udaljena 15 minuta vožnje javnim prijevozom.

Min. dob polaznika koji žele odsjesti u jednoj od rezidencija je 18 godina.

 
 

 

 


Početak tečaja za apsolutne početnike moguć je svakog ponedjeljka. Apsolutni početnici mogu pohađati isključivo poluintenzivni opći tečaj ili poluintenzivni opći tečaj Plus u jutarnjim satima. Za sve ostale tečajeve minimala potrebna razina znanja jezika je A2 (pre-intermediate). Za poslovne tečajeve minimalna potrebna razina znanja jezika je B1 (intermediate).

 


Prijavi se na newsletter

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte za najbolje ponude putovanja!